Πόνους στο στήθος αισθάνθηκε ο Χαβιέρ Ζανέτι, μετά την εκτός έδρας νίκη 2-1 της Ίντερ επί της Παλέρμο και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Ο Αργεντινός θα υποβληθεί προληπτικά σε εξετάσεις, όπως εξήγησε ο τεχνικός της Ίντερ, Ραφαέλ Μπενίτεθ, στην τηλεόραση του Sky: «Ο Ζανέτι αισθάνθηκε πόνο στο στήθος. Ήταν ήρεμος, αλλά ο γιατρός αποφάσισε πως θα ήταν προτιμότερο να διακομιστεί στο νοσοκομείο προληπτικά».
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι