Ο Αλμπερτ Ριέρα παρέλαβε την Παρασκευή το βραβείο του «Best Goal» της 2ης αγωνιστικής υπογραμμίζοντας στις δηλώσεις του ότι για αυτόν περισσότερη σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα, αλλά και να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς.
Ο Αλμπερτ Ριέρα παρέλαβε την Παρασκευή το βραβείο του «Best Goal» της 2ης αγωνιστικής υπογραμμίζοντας στις δηλώσεις του ότι για αυτόν περισσότερη σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα, αλλά και να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς.
«Ήταν ξεχωριστό αυτό το γκολ γιατί ήταν το πρώτο μου με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ελπίζω να είναι ένα από τα πολλά που θα σημειώσω. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η ομάδα να κερδίζει και να κατακτήσει στο τέλος τον τίτλο».
Για τον αδερφό του Σίτο Ριέρα, ο οποίος βγήκε δεύτερος στην ψηφοφορία του «Best Goal» τόνισε: «Το γκολ του αδερφού μου ήταν ωραίο, αλλά νομίζω ότι το δικό μου ήταν καλύτερο», επεσήμανε χαριτολογώντας και συμπλήρωσε: «Ωραία είναι αυτή η μονομαχία με τον αδερφό μου, αλλά εγώ βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και πάνω από όλα μετράει να πηγαίνει καλά η ομάδα».
Για τις αλλαγές που επέφερε στη ζωή του ο ερχομός του στην Ελλάδα: «Κάθε φορά που αλλάζουμε ένα πρωτάθλημα χρειάζεται ένας χρόνος προσαρμογής. Έχω δεθεί με την ομάδα και αρχίζουμε όλοι οι παίκτες να βελτιωνόμαστε σιγά – σιγά. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε σύντομα στο 100% των δυνατοτήτων μας».
Για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό: «Δεν ξέρω πολλά για τον αντίπαλό μας. Θα τον δούμε στο βίντεο. Σημασία έχει πως θα παίξουμε εμείς και θα πρέπει να βρεθούμε σε υψηλό επίπεδο για να πάρουμε το παιχνίδι. Ελπίζω να σκοράρω την Κυριακή. Αυτή δεν είναι η δουλειά μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα».
Για το αν τον ενδιαφέρει περισσότερο να σκοράρει ή να δίνει ασίστ: «Μακάρι να γίνονται και τα δύο. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει».
Τη βράβευση έκανε ο Γιώργος Αμανατίδης που είπε από την πλευρά του: «Με την ευκαιρία που μου δίνεται, να καλωσορίσω τον Ριέρα στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να είναι γερός και ευτυχισμένος στην Ελλάδα και να ξαναβρεθούμε εδώ και για άλλες βραβεύσεις, όχι μόνο για γκολ αλλά και για το βραβείο του καλύτερου παίκτη».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.