Από 4 έως 12 Δεκεμβρίου το “Auto Show – Σαλόνι Αυτοκινήτου 2010”
Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου, οι διοργανωτές ελπίζουν ότι θα προσελκύσουν περισσότερους από 120.000 επισκέπτες.
Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται το “Auto Show – Σαλόνι Αυτοκινήτου 2010” το οποίο θα πραγματοποιηθεί σχεδόν ένα μήνα αργότερα από την εβδομάδα που είχε αρχικά ανακοινωθεί, εξαιτίας των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του σημαντικότερου εκθεσιακού γεγονότος για το αυτοκίνητο στη χώρα μας το 2010, είναι η περίοδος 4-12 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EΧΡΟ, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.
Οι διοργανωτές προβλέπουν ότι έως τότε αναμένονται εξαγγελίες για το χώρο της αυτοκίνησης ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του αυτοκινήτου.
Η συγκεκριμένη έκθεση η οποία έχει ως πρωταρχικό της σκοπό την τόνωση του εμπορικού ενδιαφέροντος στον κλάδο του αυτοκινήτου, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα μοντέλα αυτοκινήτων και νέες τεχνολογίες κινητήρων, υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μοντέλα φυσικού αερίου και LPG, ιστορικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και οικολογικά ελαστικά.
Στην έκθεση αναμένεται να συμμετάσχουν επίσης ιδιωτιικοί και δημόσιοι φορείς με αντικείμενο την Οδική Ασφάλεια, εταιρείες κατασκευής και λειτουργίας αυτοκινητοδρόμων, ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες πετρελαιοειδών, Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ) και ανακυκλωτήρια οχημάτων.
Θα υπάρχουν επίσης παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις.
auto.in.gr
- Meta: Αγωγή κατά της εταιρείας για απολύσεις ευπαθών εργαζομένων με την χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης
- Η Ατλάντα στο… πόδι για την Αργεντινή: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία (vid)
- Ζάκυνθος: Αναχώρησε από το νησί το F-16 που είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο
- Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια για τη φωτιά στα Βασιλικά
- Υποκλοπές: μια ευκαιρία να σωθεί η χαμένη τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης
- H Κάρα Ντελεβίν στο Playboy – «Οι άνθρωποι θα πουν ότι η μουσική μου είναι κακή χωρίς καν να την ακούσουν»
- ISOMAT: Το όραμα που διαμόρφωσε μια νέα αγορά στην Ελλάδα και εξελίχθηκε σε έναν σύγχρονο διεθνή Όμιλο
- «Ο ΛεΜπρόν θέλει το πρωτάθλημα, δεν τον απασχολούν τα λεφτά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442