Συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης υπό τον πρωθυπουργό
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου συνεδριάζει το μεσημέρι της Τρίτης το συντονιστικό όργανο της κυβέρνησης. Στη συνεδρίαση συμμετέχουν οι υπουργοί Εσωτερικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου συνεδριάζει το μεσημέρι της Τρίτης το συντονιστικό όργανο της κυβέρνησης. Στη συνεδρίαση συμμετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Στην ατζέντα της συνεδρίασης εντάσσονται θέματα, όπως η αποτίμηση της παρουσίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και ο απόηχός της, αλλά και θέματα, όπως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το συντονιστικό όργανο θα συνεδριάζει καθημερινά με το νέο θεσμικό του ρόλο και θα ασχολείται με θέματα που θα προκύπτουν καθημερινά και χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό από την πλευρά της κυβέρνησης.
Στις 2 το μεσημέρι θα γίνει συνεδρίαση στο Μέγαρο Μαξίμου για την οικονομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς από πρόθεση – Πυροσβέστης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442