Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Σαρωτική η Lady Gaga στα 2010 MTV Video Music Awards

Σαρωτική η Lady Gaga στα 2010 MTV Video Music Awards

Η Gaga κέρδισε οκτώ βραβεία μεταξύ των οποίων και το «Video of the Year». Η 27η Ετήσια Απονομή Βραβείων θα μεταδοθεί από το Ελληνικό MTV τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και σε επανάληψη την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Η Lady Gaga ήταν ο φετινός απόλυτος νικητής των «2010 MTV Video Music Awards», κερδίζοντας […]

Η Gaga κέρδισε οκτώ βραβεία μεταξύ των οποίων και το «Video of the Year». Η 27η Ετήσια Απονομή Βραβείων θα μεταδοθεί από το Ελληνικό MTV τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και σε επανάληψη την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00.
Η Lady Gaga ήταν ο φετινός απόλυτος νικητής των «2010 MTV Video Music Awards», κερδίζοντας οκτώ συνολικά βραβεία, μεταξύ των οποίων τα «Video Of The Year», «Best Dance Video», «Best Pop Video» και «Best Female Video».
O Eminem, ο οποίος άνοιξε το show με μια συγκλονιστική ερμηνεία, απέσπασε τα βραβεία «Best Male Video» και «Best Hip Hop Video». Επίσης, οι 30 Seconds To Mars και οι Florence + The Machine, λαμβάνοντας για πρώτη φορά μέρος στην τελετή απονομής του MTV, κέρδισαν τα βραβεία «Best Rock Video» και «Best Art Direction» αντίστοιχα, ενώ ο Justin Bieber ψηφίστηκε ως «Best New Artist».
Ένα χρόνο μετά το σκηνικό όπου ο Kanye West διέκοψε τη βράβευση της Taylor Swift, οι δύο τραγουδιστές επέστρεψαν στη σκηνή των VMAs για να παρουσιάσουν μουσικά το περσινό δράμα!
H Taylor Swift ερμήνευσε το τραγούδι «Innocence», που έγραψε για να περιγράψει πως είχε αισθανθεί εκείνη τη βραδιά, ενώ ο Kanye West, ως επίσημος ερμηνευτής των 2010 MTV Video Music Awards, τραγούδησε για πρώτη φορά το «Runaway (με τη συμμετοχή του Pusha T των Clipse), που αποτελεί την προσωπική του δήλωση για το περσινό περιστατικό.
Η λαμπερή τελετή ξεκίνησε με τον Eminem, ο οποίος συνοδευόμενος από ορχήστρα παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή του «Not Afraid», συνδυάζοντάς το με το «Love The Way You Lie» έχοντας ως special guest τη Rihanna. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της βραδιάς Chelsea Handler έκανε μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή, εμπνευσμένη από τις ακραίες στυλιστικές επιλογές της Lady Gaga!
Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στη σκηνή των VMAs, φορώντας ένα «σπίτι» στο κεφάλι. Η ίδια αποκάλυψε το πρόσωπό της μέσα από το «γκαράζ» του σπιτιού, ενώ ολοκλήρωσε την είσοδό της απελευθερώνοντας ένα περιστέρι από το φόρεμά της.
Η Kim Kardashian παρουσίασε τον Justin Bieber, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα βραβεία ερμηνεύοντας το «Baby» και το «Somebody to Love» σε εξωτερικό χώρο μπροστά σε πολυπληθές κοινό!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο