Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκουρτόπουλο στον τεχνική ηγεσία και Σκλάβο στο ρόστερ ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος

Σκουρτόπουλο στον τεχνική ηγεσία και Σκλάβο στο ρόστερ ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος

Την πρόσληψη του Θανάση Σκουρτόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πανελληνίου ανακοίνωσε ο σύλλγος των «ολυμπιονικών». Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Κυψέλης, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια. Στη συνέχεια ο Πανελλήνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Σκλάβου.

Την πρόσληψη του Θανάση Σκουρτόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πανελληνίου ανακοίνωσε ο σύλλγος των «ολυμπιονικών». Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Κυψέλης, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Πανελλήνιος ανακοινώνει την πρόσληψη του κύριου Θανάση Σκουρτόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

» Άμεσοι συνεργάτες του κύριου Σκουρτόπουλου, θα είναι οι κύριοι Ηλίας Καντζούρης, Βασίλης Γεραγωτέλης και γυμναστής παραμένει ο κύριος Θανάσης Αλεξανδράκης.

» ‘Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Πανελλήνιο, σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και είναι τιμή για μένα που μου δίνει την ευκαιρία να καθοδηγήσω την ομάδα σε μία δύσκολη και μεταβατική χρονιά για όλους.

» Σίγουρα έχουμε καθυστερήσει λίγο στο ξεκίνημα, όμως μέσα από τη σωστή συνεργασία με τη διοίκηση, θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, ώστε το τέλος της χρονιάς να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από τη δουλειά’ δήλωσε ο νέος προπονητής του Πανελληνίου Θανάσης Σκουρτόπουλος.

» ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΥ

» Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος γεννήθηκε 23 Μαΐου του 1965 στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

» Ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 στο Αιγάλεω όπου έμεινε για 2 χρόνια.

» Την περίοδο 1998-99 ανάλαβε τη Δάφνη Δαφνίου (Γ’ Εθνική) και την επόμενη σεζόν (1999-00), ήταν προπονητής στον ΟΦΗ (Β’ Εθνική).

» Από το 2000 έως το 2005, ήταν ως βοηθός των Ίβκοβιτς, Σάκοτα και Κατσικάρη στον πάγκο της ΑΕΚ.

» Την περίοδο 2005-06 ήταν βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Πανελληνίου.

» Το καλοκαίρι του 2006 ως πρώτος προπονητής πλέον στην Α1, επέστρεψε στο Αιγάλεω, όπου έμεινε μέχρι τον Νοέμβριο του 2008.

» Τη σεζόν 2009-10, ήταν προπονητής στην ομάδα του Περιστερίου.

» Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδος το 2002 με την ΑΕΚ και ένα κύπελλο Ελλάδος με την ίδια ομάδα το 2001».

Πήρε Σκλάβο ο Πανελλήνιος

Μετά την ανακοίνωση του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο Πανελλήνιος έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν, προχωρώντας στην απόκτηση του Βαγγέλη Σκλάβου.

Ο 33άχρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, ενώ έχει αγωνιστεί ξανά στους Ολυμπιονίκες τη σεζόν 2007/08. Πέρυσι αγωνιζόταν στη Βάνολι Κρεμόνα και είχε 6,4 πόντους, αλλά και 2,3 ριμπάουντ μέσο όρο.

www.sport.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024