Η μεγάλη αναμέτρηση: Μπαρτσελόνα – ΠΑΟ
• Στις 00:15 θα μεταδοθεί ο αγώνας ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Από τις 21:00 παρακολουθήστε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Γιάννη Θειακό και σε ζωντανή σύνδεση με την Βαρκελώνη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο ο οποίος θα μας μεταφέρει τα τελευταία νέα για την μάχη του Παναθηναϊκού.
Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, δείτε ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα, με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο να αναλύει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.
Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους έξι αγώνες της πρώτης βραδιάς του Champions League.
Προσκεκλημένοι είναι, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Στράτος Αποστολάκης, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» Γιώργος Οικονομέας και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος, ενώ στις… εξέδρες της «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑΣ LIVE», θα είναι οι Ακαδημίες του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου, από το Μαρούσι.
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
