Ο Τεόντοσιτς παίζει με σπασμένα δάχτυλα, αποκάλυψε ο Ίβκοβιτς
Στην προσπαθειά του να υπερασπιστεί τον Μίλος Τεόντοσιτς που κριτικάρετε για τις μέτριες μέχρι τώρα εμφανίσεις του στο Μουντομπάσκετ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προχώρησε στην εξής αποκάλυψη: «Ο Μίλος παίζει με σπασμένα δάχτυλα!»...
Με σπασμένα δάκτυλα παίζει στο Μουντομπάσκετ, ο Μίλος Τεόντοσιτς!
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας σε Σέρβους δημσιογράφους, οι οποίοι έκαναν ερώτηση για την κακή απόδοση του Σέρβου γκαρντ του Ολυμπιακού, στην έως τώρα διοργάνωση:
«Δεν χρειάζεται να απολογούμαι στους δημοσιογράφους, αλλά θα σας πω αυτό. Ο Τεόντοσιτς παίζει με σπασμένα δάκτυλα. Δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ με το δεξί του χέρι» ήταν η απάντηση του «Ντούντα».
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, που σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποστείλει έγγραφο στην ΕΟΚ, ζητώντας να μάθει ποια ήταν η κατάσταση του Γιάννη Μπουρούση στην έναρξη του Μουντομπάσκετ, θα κάνει το ίδιο και για τον Σέρβο γκαρντ της;
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.