ΠΑΟ με «αντεπιθέσεις και… προσευχή» απέναντι στην Μπαρτσελόνα
Στο περιθώριο του 12ου UEFA Elite Club Coaches Forum, που συμμετέχει μεταξύ άλλων κορυφαίων προπονητών και ο Νίκος Νιόπλιας, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου, λέγοντας πως για να πάρεις αποτέλεσμα από τους «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να... προσευχηθείς και να εκμεταλλευτείς τις αντεπιθέσεις!
Στο περιθώριο του 12ου UEFA Elite Club Coaches Forum, που συμμετέχει μεταξύ άλλων κορυφαίων προπονητών και ο Νίκος Νιόπλιας, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου, λέγοντας πως για να πάρεις αποτέλεσμα από τους «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να… προσευχηθείς και να εκμεταλλευτείς τις αντεπιθέσεις!
«Εναντίον της Μπαρτσελόνα η μοναδική καλή τακτική είναι να προσεύχεσαι» είπε αρχικά με αρκετή δόση χιούμορ ο Νίκος Νιόπλιας και πρόσθεσε φορώντας το… σοβαρό μανδύα:
«Σοβαρά τώρα, δεν πρέπει να αφήνεις το παραμικρό κενό, αλλά και να τους επιτεθείς στο γήπεδο σου εκμεταλλευόμενος τα λίγα λάθη που κάνουν για να ψάξεις μια θανατηφόρα αντεπίθεση, όπως έκανε η Ίντερ τον περασμένο Απρίλη».
Καταλήγοντας, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, είπε: «Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε απέναντι στη χιονοστιβάδα του παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα. Αν τους έλειπε κάτι, ο Βίγια τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην επίθεση. Φαίνεται σαν να παίζει χρόνια μαζί τους».
Ο κοζανίτης προπονητής θέλει να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι της Μπαρτσελόνα από κοντά στο Καμπ Νόου και ήδη έστειλε συνεργάτες του στο ματς με την Σανταντέρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Primera Division: Υποβιβασμός για Τζιρόνα και Μαγιόρκα – Στο Conference League η Χετάφε
- Παπανικολάου: «Εστιάζουμε στο πώς θα είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει και όχι οι άλλοι»
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 3-0: Ιστορικό χατ-τρικ του Κέιν και νταμπλ! (vids)
- Οι «Ολυμπιακοί των ντοπαρισμένων» ξεκινούν στο Λας Βέγκας
- Ολυμπιακός – Ρεάλ: Αυτοί είναι οι διαιτητές του τελικού της Euroleague
- Μπολόνια – Ίντερ 3-3: «Χορταστική» ισοπαλία στο «Νταλ’ Άρα»
- Μπαρτσελόνα – Λιόν 4-0: Πρωταθλήτριες Ευρώπης στο ποδόσφαιρο γυναικών οι Καταλανές (vid)
- Η Χαλ ανέβηκε στην Premier League και εξασφαλίζει το «χρυσό» μπόνους των 200 εκατ. λιρών (1-0)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 24.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-giancarlo-ruedas-575430257-16944052-315x220.jpg)































![Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ σε αντίποινα για το χτύπημα στην φοιτητική εστία στο Λουγκάνσκ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/OreshnikRussianMissileC-315x220.jpg)

![Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Συναγερμός στη Μυστική Υπηρεσία – Δύο τραυματίες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/2026-05-23T222349Z_757943931_RC2AFLA17VAH_RTRMADP_5_USA-TRUMP-315x220.jpg)

![Αδιανόητο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Εθνική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/paraliaki-315x220.jpg)




![Επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ με άσκηση των πεζοναυτών στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/us-embassy-caracas-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442