«Εβδομάδα ειδικών χαμηλών τιμών» στη Θεσσαλονίκη από τις 16 ως τις 22 Σεπτεμβρίου
Να συμμετέχουν στην «Εβδομάδα Ειδικών Χαμηλών Τιμών», από τις από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Να συμμετέχουν στην «Εβδομάδα Ειδικών Χαμηλών Τιμών», από τις από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Η συμμετοχή της επιχείρησης είναι προαιρετική και αφορά πωλήσεις με χαμηλές τιμές, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν ή διαφημίζουν εκπτώσεις ή προσφορές, τονίζει ο ΕΣΘ.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η αγορά της Θεσσαλονίκης, πάει κόντρα στην κρίση, «αποδεικνύοντας, για μια ακόμη φορά, ότι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο, προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές τιμές στον καταναλωτή, με την καλύτερη εξυπηρέτηση και διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα στην αγορά και στην κατανάλωση».
Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο, στις 22 Σεπτεμβρίου, γιορτάζεται η «Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου», ως ημέρα συμβολισμού της μεγάλης προσφοράς του ελληνικού εμπορίου στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 1-3: Νέα ήττα και μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη οι Πετεινοί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.03.2026]
- Εορτολόγιο 6 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα – Δείτε τα ονόματα
- Βαλένθια – Ζαλγκίρις 91-87: Πήραν το ντέρμπι οι Ισπανοί
- Ντόναλντ Τραμπ: Εγώ θα αποφασίσω το τέλος του πολέμου – Έχουμε μπροστά μας μέλλον
- Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Κρυφή «βεντέτα» με τον Άντριου και εκδίκηση για την Κέιτ Μίντλετον – «Θέλει να τον τελειώσει»

