
Διετές συμβόλαιο στη Χέρκουλες υπέγραψε ο Τρεζεγκέ
Νέα σελίδα στην καριέρα του γυρίζει ο Νταβίντ Τρεζεγκέ. Επειτα από 10 χρόνια, ο Γάλλος, που φέρεται να απασχόλησε φέτος και τον Ολυμπιακό, αφήνει τη Γιουβέντους για να ενισχύσει τη Χέρκουλες η οποία ανέβηκε φέτος στην Primera Division, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο «Τρεζεγκόλ» βρισκόταν στο στόχαστρο και της Σαραγόσα, αλλά ρόλο στην απόφασή του φέρεται να έπαιξε και το γεγονός ότι η σύζυγός του είναι γεννημένη στο Αλικάντε.
Ο παίκτης θα εισπράττει 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, ενώ η Γιουβέντους θα πληρώσει τη διαφορά του συμβολαίου του μέχρι το τέλος του χρόνου όταν και έληγε η συνεργασία του με τους ιταλούς, στους οποίους κέρδιζε 4,5 εκατομμύρια ευρώ.
«Όπως όλοι οι οπαδοί της Γιουβέντους, μου άρεσε πολύ ο Νταβίντ και τα 171 γκολ του στα 10 χρόνια που ήταν στην ομάδα. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις για έναν παίκτη με μέσο όρο 17 γκολ τη χρονιά. Ήταν μια πραγματική ιστορία αγάπης κι ο Νταβίντ θα είναι για πάντα στις καρδιές μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Μεγάλης Κυρίας, Αντρέα Ανιέλι.
www.sport.gr
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442