Επιστολές με καυστικό υγρό στάλθηκαν κατά τραπεζιτών στη Γενεύη
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από καυστικό υγρό το οποίο εστάλη με επιστολές σε αρκετούς τραπεζίτες ιδιωτικών τραπεζών της Γενεύης και στις οικογένειές τους, ανακοίνωσε η αστυνομία της Ελβετίας.
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από καυστικό υγρό το οποίο εστάλη με επιστολές σε αρκετούς τραπεζίτες ιδιωτικών τραπεζών της Γενεύης και στις οικογένειές τους, ανακοίνωσε η αστυνομία της Ελβετίας.
Συγκεκριμένα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Tribune de Geneve για τις επιθέσεις. Έχει ήδη αρχίσει δικαστική έρευνα για την υπόθεση.
Ωστόσο ούτε η αστυνομία ούτε η Ένωση Ιδιωτικών Τραπεζών της Γενεύης αποκάλυψαν την ταυτότητα των τραπεζών ή των τραπεζιτών που ήταν στόχοι.
Η αστυνομία ήρθε σε επαφή με άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην πόλη και τους επέστησε την προσοχή για ύποπτα πακέτα.
Οι επιθέσεις είναι ένα σπάνιο δείγμα βίας εναντίον του χρηματοπιστωτικού τομέα ο οποίος, ως γνωστόν, κυριαρχεί στην οικονομική ζωή της πόλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Συντάξεις χηρείας: Οι τέσσερις ανεπάρκειες στην προωθούμενη ρύθμιση
- Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε Γοργοπόταμο και Ξηριά του Δήμου Λαμιέων
- Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη Βάγια Νέστορα – Δείτε εικόνες και βίντεο
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Βραβεία Emmy: Ποιες θα είναι οι υποψηφιότητες για το 2026
- ΚΕΔΕ για αποκέντρωση, θεσμική αυτοτέλεια και ενίσχυση των Δήμων
- Χιλιάδες συλλήψεις σε επιχείρηση της Interpol για τη διαδικτυακή απάτη –
- Πέθανε η ακτιβίστρια Πάολα Ρεβενιώτη: «Αναπνέουμε πιο ελεύθερα χάρη σε εκείνη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442