Την απόφαση του να μην θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο βουλευτής Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης. Μιλώντας στο ράδιο «Βέτο» της Κοζάνης ο κ. Λιάνης εξήγησε ότι ολοκληρώνει τον κύκλο του ως βουλευτής, θα παραμείνει ενεργός πολίτης, θα στηρίξει τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την περιοχή του. Ο Γ. Λιάνης πρωτοεκλέχθηκε βουλευτής το 1989, διετέλεσε υφυπουργός Αθλητισμού και είναι η ψυχή των εκδηλώσεων «Πρέσπες», στο νομό Φλώρινας, που φέτος συμπλήρωσαν 22 χρόνια.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).