Την απόφαση της FIBA περιμένει ο… νευρικός Κρστιτς
Ο Νέναντ Κρστιτς υποστηρίζει ότι δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, το οποίο υπέστη μετά τα επεισόδια στον αγώνα με την Ελλάδα και γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε παρέμεινε εκτός δωδεκάδας στο φιλικό παιχνίδι με την Κίνα. Υπογράμμισε δε πως το θέμα για τον ίδιο έχει τελειώσει και απλώς περιμένει την απόφαση της FIBA.
Ο Νέναντ Κρστιτς υποστηρίζει ότι δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, το οποίο υπέστη μετά τα επεισόδια στον αγώνα με την Ελλάδα και γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε παρέμεινε εκτός δωδεκάδας στο φιλικό παιχνίδι με την Κίνα. Υπογράμμισε δε πως το θέμα για τον ίδιο έχει τελειώσει και απλώς περιμένει την απόφαση της FIBA.
«Είμαι λίγο νευρικός, αλλά με ηρεμεί το γεγονός ότι δεν εξαρτάται τίποτα από εμένα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Για εμένα η ιστορία τελείωσε. Θα πρέπει να περιμένουμε όλοι την απόφαση της FIBA» σημείωσε χαρακτηριστικά.
www.sport.gr
- Η Σίτι διάλεξε τον «διάδοχο» του Γκουαρντιόλα
- Μαδρίτη: Προκρίθηκε και στο διπλό ο Τσιτσιπάς (2-0, vid)
- LIVE: Τορίνο – Ίντερ
- Η κίνηση – ματ του Μεντιλίμπαρ την κατάλληλη στιγμή…
- Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην «τσίτα»
- Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-0: «Βολεύτηκαν» με την ισοπαλία (vid)
- LIVE: Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης
- Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο γήπεδο της Σάλκε – Τι συνέβη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442