«Μπορώ να φτάσω τα 20 γκραν σλαμ» δήλωσε ο Φέντερερ
Την πεποίθησή του ότι μπορεί να κατακτήσει τουλάχιστον 20 γκραν σλαμ στην καριέρα του εξέφρασε ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος συμπλήρωσε ότι πλέον κινείται πιο επαγγελματικά από ποτέ στην καριέρα του. Επίσης, τόνισε ότι ξεπερνάει τις αποτυχίες του ασχολούμενος με την οικογένειά του.
Την πεποίθησή του ότι μπορεί να κατακτήσει τουλάχιστον 20 γκραν σλαμ στην καριέρα του εξέφρασε ο Ρότζερ Φέντερερ.
«Έχοντας κερδίσει 3 γκραν σλαμ σε μια χρονιά τρεις φορές και δύο σε μια χρονιά αρκετές φορές, το να φτάσω τους 20 τουλάχιστον τίτλους είναι κάτι που για μένα είναι εφικτό», επισήμανε ο Ελβετός τενίστας και συμπλήρωσε:
«Το να είσαι έφηβος, είναι εντελώς διαφορετικό από το να είσαι 23 και το να είσαι 23 πολύ μακριά από το να είσαι 28! Σήμερα γνωρίζω το σώμα μου καλύτερα από ποτέ.
»Αν και όταν μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολη η ανάρρωση από τους τραυματισμούς, το πλεονέκτημα είναι ότι πλέον μπορώ να προλαμβάνω τους τραυματισμούς με πολλές ασκήσεις στρέτσινγκ και μασάζ.
»Πλέον κάνω τα πάντα τόσο επαγγελματικά όσο ποτέ. Πάντως δεν υπάρχει αμφιβολία πως στη ζωή μου έχω παίξει πάνω από 1000 αγώνες και πρέπει πάντα να είμαι πολύ προσεκτικός», υπογράμμισε ο Φέντερερ που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τις κακές εμφανίσεις του στο φετινό Γουίμπλεντον.
«Όταν είμαι απογοητευμένος με κάποιες ήττες κοιτάω να προχωρώ μπροστά στη ζωή μου. Δεν σκέφτομαι τι θα έπρεπε να είχα κάνει.
»Δεν είδα τον τελικό του Γουίμπλεντον γιατί ήμουν με την οικογένειά μου. Για αυτό τα πάω καλά. Καταφέρνω να ξεπερνάω γρήγορα τις αποτυχίες», κατέληξε ο 29χρονος Φέντερερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
- Τέσσερα μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
- LIVE: Η κλήρωση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442