
Φιλική νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Εθνικού
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Εθνικού, σε φιλικό που έγινε την Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Με το ίδιο σκορ, μάλιστα, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου είχε επικρατήσει στα δύο από τα τρία τελευταία φιλικά που έδωσε, απέναντι στον Εθνικό Αστέρα και την Κόρινθο.
Με δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Εθνικού, σε φιλικό που έγινε την Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Με το ίδιο σκορ, μάλιστα, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου είχε επικρατήσει στα δύο από τα τρία τελευταία φιλικά που έδωσε, απέναντι στον Εθνικό Αστέρα και την Κόρινθο.
Ο Ρομπέρτο στο 65′ και ο Λαμπρόπουλος στο 78′ ήταν οι σκόρερ του Αστέρα.
Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης (60′ Ιβάνοφ), Ορόθκο, Μπαρτολίνι (75′ Λαμπρόπουλος), Πιπίνης (65′ Ουριμπάρι), Μπαστία, Λαδάκης (46′ Αργυρόπουλος), Καρέρα (71′ Φορτούνης), Ρίος (46′ Τσαμπούρης), Ροζέριο (63′ Κερ), Ρομπέρτο (65′ Μπακασέτας)
Εθνικός (Νίκος Γκουλής): Συμεωνίδης (57′ Παγούδης), Ψιάνος (65′ Χανιώτης), Κοκκίνης (75′ Παστός), Σύρος, Παγώνης (69′ Βιδάλης), Τσεμπερίδης (57′ Στρατάκης), Σιλιγαρδάκης (79′ Τερλελής), Κορακάκης (85′ Χαϊκάλης), Καραχάλιος (57′ Λίτσης), Φαρινόλα (75′ Τσούτσης), Κωστάκης (46′ Γκράιμς)
ΑΠΕ
- Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar






