Παζάρι στην Κυπαρισσία
Με φόντο την παραδοσιακή ατμόσφαιρα το Μεγάλο Καλντερίμι, μπορεί κανείς να βρει παλιά έπιπλα και είδη σπιτιού, αντίκες από τη Γαλλία, αγγλικές πορσελάνες, κεραμικά και πέτρινα δοχεία, πίνακες, όπλα και χιλιάδες άλλα αντικείμενα.
Το Μεγάλο Καλντερίμι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά τμήματα του μεγάλου δικτύου λιθόστρωτων καλντεριμιών (τρία χιλιόμετρα περίπου συνολικό μήκος) που σώζεται στην καρδιά του παλιού εμπορικού κέντρου, το Σταυροπάζαρο.
Στο παζάρι λειτουργούν 26 περίπτερα με συμμετοχή εμπόρων από την Αθήνα, την Πάτρα, τον Πύργο, την Καλαμάτα και άλλες πόλεις.
Παράλληλα, στο χώρο του Παζαριού, τις ημερομηνίες 6 έως 8 Αυγούστου, οργανώνονται οινογνωσίες των επώνυμων Τριφύλιων οινοπαραγωγών.
Οι ώρες λειτουργίας του παζαριού είναι από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 24:00 το βράδυ.
Πηγή: Newsroom ΔΟΛ
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΔ’)
- Μπουλς – Μπακς 120-97: Ασταμάτητος ο Γκίντι και νέα ήττα για το Μιλγουόκι
- Μέση Ανατολή: «Υπάρχει ανησυχία» – Ελληνίδα μεταφέρει πώς βιώνει την κατάσταση στο Άμπου Ντάμπι
- Μέση Ανατολή – Θεοχάρης: Έτοιμα τα σχέδια για την απομάκρυνση των Ελλήνων σε περίπτωση εκκένωσης
- Κουβέιτ: Συνετρίβη αμερικανικό μαχητικό F-15 – Καπνός υψώνεται στην περιοχή που βρίσκεται η πρεσβεία των ΗΠΑ
- Ψάχνει αντίδραση και… διπλό στην Ποντγκόριτσα η Εθνική
