Υποδέχθηκαν Ριέρα και ζήτησαν Γκατούζο οι οπαδοί του Ολυμπιακού
Περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν λίγο μετά τις 19:00 το νέο μεταγραφικό
απόκτημα των «ερυθρολεύκων» Αλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός άσος έφτασε στο
αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, και η αναχώρησή του έγινε μετά δυσκολίας λόγω του μεγάλου αριθμού των οπαδών που είχαν περικυκλώσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.
Περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν λίγο μετά τις
19:00 το νέο μεταγραφικό
απόκτημα των «ερυθρολεύκων» Αλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός άσος έφτασε στο
αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη,
συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, και η αναχώρησή του έγινε μετά
δυσκολίας λόγω του μεγάλου αριθμού των οπαδών που είχαν περικυκλώσει το
αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.
«Δώστε στον Βαγγέλη λίγο ούζο, να μας φέρει τον Γκατούζο» ήταν το πλέον εφυές σύνθημα που ακούστηκε κατά την υποδοχή, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να στέλνουν μήνυμα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ότι έχει… ανοίξει η ορεξή τους.
Το κυρίαρχο σύνθημα, πάτνως, αφορούσε στο όνομα του Ισπανού άσου.
Ο Ριέρα θα μεταβεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα παρακολουθήσει με πολιτικά τον δεύτερο αγώνα της νέας ομάδας του με την αλβανική Μπέσα (21:30, κεκλεισμένων των θυρών), για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (5-0 υπέρ του Ολυμπιακού ο πρώτος αγώνας στα Τίρανα).
Την Παρασκευή θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)





















































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442