Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην Αμερική για περιοδεία και στον πρώτο φιλικό της αγώνα αντιμετώπισε την Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά. Οι Μπέμπηδες επικράτησε με 31, με τον μοναδικό γκολ για τους Κέλτες να πετυχαίνει ο Γιώργος Σαμαράς. Η Μάντσεστερ άνοιξε το σκορ με τον Μπερμπάτοφ στο 34′, ενώ ισοφάρισε στο 61′ ο Σαμαράς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η Μάντσεστερ καθάρισε, τελικά, τον αγώνα με δύο γκολ των Γουέλμπεκ και Κλέβερλι στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.