
Χάλασε η μεταγραφή του Ιμπραήμ Ταλ στη Λάρισα
Ο Ιμπραήμ Ταλ δεν απάντησε εντός της προθεσμίας που του είχε δώσει η Λάρισα και έτσι η μεταγραφή του χάλασε στους «βυσσινί». Ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν έδειξε... ενθουσιασμένος να αγωνιστεί
στο πρωτάθλημα και φυσικά η ΑΕΛ δεν ήταν διευθετημένη να περιμένει για
πάντα.
Ο Ιμπραήμ Ταλ δεν απάντησε εντός της προθεσμίας που του είχε δώσει η Λάρισα και έτσι η μεταγραφή του χάλασε στους «βυσσινί».
Ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν έδειξε… ενθουσιασμένος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και φυσικά η ΑΕΛ δεν ήταν διευθετημένη να περιμένει για πάντα.
Ήδη ο Παπακώστας εξετάζει λίστα με άλλους υποψήφιους για τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ σύντομα θα υπάρχουν και εξελίξεις για τον αμυντικό χαφ.
Στο μεταξύ… πανικός επικρατεί για τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς μέχρι την Παρασκευή (16/7) ανανέωσαν τα διαρκείας τους περίπου 3.200 φίλαθλοι της ΑΕΛ.
Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Πηλαδάκης έχει θέσει ως στόχο να πουληθούν πάνω από 7.000 και μέχρι στιγμής η κίνηση είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.
Τέλος δανεικός για ένα χρόνο παραχωρήθηκε στη Σαρλερουά ο Ναΐμ Ααράμπ, με τη Λάρισα να εισπράττει 80.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Το Φιλί» του Κλιμτ γίνεται LEGO των 4.000 κομματιών
- Σαραγόσα: Τριπλασιάστηκαν τα καμένα εδάφη από τη φωτιά – «Ο κίνδυνος εξάπλωσης παραμένει πολύ υψηλός»
- Λέκκας για Κυψέλη: Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση – Δεν τίθεται ζήτημα στατικής επάρκειας των κτιρίων
- Λέρος: Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Τσίγγουνα – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής




