Στα ημιτελικά η εθνική νέων με περίπατο, 74-55 επί της Ρωσίας
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση, η εθνική νέων ανδρών πέρασε
και το εμπόδιο της Ρωσίας, στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της
Κροατίας! Η Γαλανόλευκη επικράτησε με το εμφατικό 74-55 και πήρε το
εισιτήριο για τον ημιτελικό του Σαββάτου (20:00) με αντίπαλο τον νικητή
του ζευγαριού Κροατία-Σερβία.
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση, η εθνική νέων ανδρών πέρασε και το εμπόδιο της Ρωσίας, στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Κροατίας! Η Γαλανόλευκη επικράτησε με το εμφατικό 74-55 και πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Σαββάτου (20:00) με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Κροατία-Σερβία.
Οι διεθνείς μας στο ξεκίνημα του αγώνα πιάστηκαν στον ύπνο και βρέθηκαν πίσω 0-10, 6′ 12” πριν το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, όμως ένα σερί 6-0 (6-10) ξύπνησε τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι τελείωσαν το πρώτο δεκάλεπτο με 18-18.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες πηγαίνανε μαζί στο σκορ μέχρι το τέλος, αλλά ένα τρίποντο και ένα λέι απ του Νίκου Παππά, προς το τέλος της περιόδου, έβαλαν την εθνική σε θέση οδηγού και το ημίχρονο έκλεισε στο 33-31.
Στο τρίτο δεκάλεπτο με τον Νίκο Παππά μπροστάρη που σημείωσε 27 πόντους και κατέβασε εννιά ριμπάουντ έκλεισε με 54-37 και όλα είχαν αρχίσει να δείχνουν την νίκη .
Η τελευταία περίοδος του αγώνα απλά ξεκαθάρισε τα πράγματα και το τελικό 74-55 σφράγισε μια μεγάλη πρόκριση.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι παίκτες που φιγουράρουν στην 10άδα των σημαντικότερων στατιστικών κατηγοριών μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague. Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ, Κεντρικ Ναν, αλλά και Μάικ Τζέιμς φιγουράρουν στις περισσότερες.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.