
Νέα απόκτημα για τη Ξάνθη με το όνομα Ολουμπάγιο
Συνέχεια στην μεταγραφική της ενίσχυης έδωσε η Ξάνθη, μια ημέρα μετά
την απόκτηση του Κατόνγκο, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 24χρονου
νιγηριανού αμυντικού, Αντεφεμί Ολουμπάγιο.
Συνέχεια στην μεταγραφική της ενίσχυης έδωσε η Ξάνθη, μια ημέρα μετά την απόκτηση του Κατόνγκο, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 24χρονου νιγηριανού αμυντικού, Αντεφεμί Ολουμπάγιο.
Ο Ολουμπάγιο έχει αγωνιστεί τρεις φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί και με τις φανέλες των Χαποέλ Τελ Αβίβ, Χαποέλ Ιερουσαλήμ Ραπίντ Βουκουρεστίου και της Μπουλόν, από την οποία και έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες.
Η ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει: «H ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή ADEFEMI OLUBAYO, o οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα ΒOULOGNE FC της Γαλλίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442