Τη Σμύρνη και τις γειτονιές της επέλεξε ο Χρήστος Νέζος για να μας ξεναγήσει με τη Φωτεινή Δάρρα, την Παρασκευή 16 Ιουλίου στη 01:15 στο MEGA. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από το παλιό λιμάνι της Σμύρνης, όπου η Φωτεινή τραγούδησε το «Στάλσιμο», το τραγούδι του Δημήτρη Παπαδημητρίου πού ακουγόταν στους τίτλους της τηλεοπτικής σειράς του MEGA […]
Τη Σμύρνη και τις γειτονιές της επέλεξε ο Χρήστος Νέζος για να μας ξεναγήσει με τη Φωτεινή Δάρρα, την Παρασκευή 16 Ιουλίου στη 01:15 στο MEGA.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από το παλιό λιμάνι της Σμύρνης, όπου η Φωτεινή τραγούδησε το «Στάλσιμο», το τραγούδι του Δημήτρη Παπαδημητρίου πού ακουγόταν στους τίτλους της τηλεοπτικής σειράς του MEGA «Μάγισσες της Σμύρνης» και συνεχίστηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης με το παλιό ρολόι, κτισμένο το 1901. Στη συνέχεια, η Φωτεινή ζωντάνεψε με το τραγούδι της τη σκηνή ενός αρχαίου ελληνικού θεάτρου που σώζεται στην αρχαία πρωτεύουσα της Φρυγίας, την Ιεράπολη.
Η εκπομπή ταξίδεψε επίσης και στο Παμούκαλε, που έχει ανακηρυχτεί μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς και στα τουρκικά σημαίνει «Κάστρο από βαμβάκι».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας