Τέλος στην αγωνία που δημιουργήθηκε στον ΠΑΟΚ για τις ενοχλήσεις του
Βλάνταν Ιβιτς στο «δικέφαλο». Ο Σέρβος μέσος υποβλήθηκε την Τρίτη σε
μαγνητική, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν «καθαρό» και, εφόσον κυλήσουν
όλα ομαλά, θα επανακάμψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Τέλος στην αγωνία που δημιουργήθηκε στον ΠΑΟΚ για τις ενοχλήσεις του Βλάνταν Ιβιτς στο «δικέφαλο». Ο Σέρβος μέσος υποβλήθηκε την Τρίτη σε μαγνητική, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν «καθαρό» και, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα επανακάμψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Σε εξετάσεις προγραμματίστηκε να υποβληθεί την Τετάρτη και ο Ανίς Μπουσαΐντι, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση του, και, εφόσον διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει συμβόλαιο.
Ο Τυνήσιος δεξιός αμυντικός, ο οποίος ενσωματώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην αποστολή στο Μπρουκενάου, προπονήθηκε την Τρίτη, σε αντίθεση με την πλειονότητα των παικτών του «δικεφάλου», οι οποίοι απόλαυσαν το ρεπό τους. Το ίδιο έκαναν και οι διεθνείς που έχουν χάσει μέρος της προετοιμασίας.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, το επόμενο φιλικό τεστ για τους «ασπρόμαυρους» σε Γερμανικό έδαφος είναι την Πέμπτη με την Έρφουρτ.
Εντός συνόρων, με τη μορφή δανεισμού αναμένεται να παραχωρηθεί στον Πανσερραϊκό ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο επεσήμανε ότι έχει πρόταση ανανέωσης και από τη Μπενφίκα.
Μετά τη νίκη της με 29-27 στη Χαλκίδα, η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από την Ολλανδία στη ρεβάνς των πλέι οφ για την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ των ανδρών.
Πάει να σπάσει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ... αποτυχίας η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έχασε στον τελικό του ασιατικού Champions League 2 - Κλάμα στον πάγκο από τον Πορτογάλο.