Στην ΑΕΚ ο Ντιόπ, υπογράφει την Κυριακή
Την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος θα φοράει από
τη νέα σεζόν ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, καθώς επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα
στην ΑΕΚ και την Πόρτσμουθ για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου
μεσοαμυντικού, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα την Κυριακή το απόγευμα μαζί με τον Σταύρο
Αδαμίδη. Περίπου 300.000 ευρώ θα πάρουν οι «Πόμπεϊς».
Την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος θα φοράει από
τη νέα σεζόν ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, καθώς επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα
στην ΑΕΚ και την Πόρτσμουθ για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου
μεσοαμυντικού, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα την Κυριακή το απόγευμα μαζί με τον Σταύρο
Αδαμίδη.
Ο πρόεδρος της «Ένωσης», Σταύρος Αδαμίδης τα βρήκε με τον με τον εκτελεστικό διευθυντή της Πόρτσμουθ, Ανδρέα Ανδρονίκου, αφού οι «Πόμπεϊς» έριξαν τις απαιτήσεις τους και έτσι ο Ντιόπ πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ.
Η Πόρτσμουθ θα πάρει περίπου τριακόσιες χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα λάβει μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν και έτσι έδωσε το «ΟΚ» για να γίνει η μεταγραφή. Αλλωστε, με τον παίκτη η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό.
Κατά συνέπεια, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα αναχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή από το Λονδίνο, έχοντας μαζί του και τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, με τους δύο άνδρες να φτάνουν το απόγευμα της Κυριακής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Κατόπιν, το «Θηρίο» θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση» και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος»
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει σε τρία ματς του Μουντιάλ
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442