
Γερμανός σκότωσε δύο Ιταλούς για το… Μουντιάλ
Δύο Ιταλοί φίλαθλοι βρέθηκαν νεκροί σε μπαρ του Ανόβερου από πυροβολισμούς, ύστερα από καβγά που είχαν με έναν Γερμανό για την ποδοσφαιρική ιστορία των δύο εθνών στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης τη Δευτέρα με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι. Ο ένας, 47 ετών, απεβίωσε λίγο μετά το συμβάν, ενώ ο άλλος, 49 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η αστυνομία ανέφερε ότι οι δύο Ιταλοί μπήκαν στο μπαρ έχοντας σχολάσει από το εστιατόριο όπου δούλευαν, και άνοιξαν συζήτηση με έναν Γερμανό για τις περασμένες επιτυχίες των χωρών τους σε Μουντιάλ. Ο ύποπτος για τις ανθρωποκτονίες είναι 42 ετών και ακόμα αναζητείται από τις αρχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Σάκα την έστειλε στον τελικό (vid)
- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ψυχραιμία και ωριμότητα – Περιμένουμε τον αντίπαλο στον ημιτελικό»
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ
- Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Ήσασταν καταπληκτικοί στα πλέι οφ – Ας πάρουμε αυτό που μας αξίζει» (vid)
- Γουόκαπ: «Η ομάδα έχει χτιστεί για να πάρει την Euroleague»
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας» (pic)
- Ο Ολυμπιακός πρώτη φορά παίρνει μέρος σε final four εντός Ελλάδας
- Άνοιξε το σκορ η Άρσεναλ με πλασέ του Σάκα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442