Ο Αργύρης Πεδούλακης επέστρεψε στο Περιστέρι, την ομάδα της καρδιάς του όπως την χαρακτήρισε και ο ίδιος. Με δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει όραμα και πλάνο να επιστρέψει στις διακρίσεις. Ο ίδιος παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για την επιστροφή του, ενώ υπογράμμισε ακόμα ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να αναδειχτούν παίκτες μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας.

«Είναι ένα όμορφο συναίσθημα. Το Περιστέρι είναι η ομάδα από την οποία έχω ξεκινήσει, είναι η ομάδα της πόλης που έχω γεννηθεί, στην οποία έχω τις παιδικές, και σχολικές αναμνήσεις. Εδώ είναι οι παιδικοί μου φίλοι, η οικογένειά μου. Υπάρχει θυμικό», είπε ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος είπε ότι στόχος του ενόψει της νέας σεζόν θα είναι η εκμετάλλευση της παραγωγικής διαδικασίας.

«Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη εποχή για όλο το ελληνικό μπάσκετ, ιδιαίτερα στο οικονομικό. Εγώ, όμως, πιστεύω ότι στις κρίσεις υπάρχουν και ευκαιρίες. Ευκαιρία θα είναι να εκμεταλλευτούμε την παραγωγική διαδικασία. Κάποια νέα παιδιά να αναδειχθούν και να μπορέσουν να φτιάξουν τη ζωή τους. Από την άλλη, θέλουμε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως είχαμε πάντα και να φέρουμε όλον τον κόσμο στο γήπεδο».

Αναφερόμενος στη δουλειά με τα νέα παιδιά είπε: «Μοιάζει τώρα θα είναι ανάγκη για πολλούς, αλλά για το Περιστέρι και για μένα προσωπικά είναι επιλογή. Εμένα μου αρέσει αυτό. Να βλέπω παιδιά να μεγαλώνουν να ωριμάζουν και να αποκτούν ποιότητα και ως αθλητές και ως άνθρωποι. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου με την εμπειρία και τις γνώσεις μου να βάλω ένα λιθαράκι στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται με τους μικρούς. Συμφωνήσαμε με την ομάδα να έχουμε κάθετη εποπτεία, των μικρότερων τμημάτων, ώστε με αυτή την εμπειρία που προανέφερα να πάνε ακόμα καλύτερα τα πράγματα και τελικά η πρώτη ομάδα να δρέψει τους καρπούς αυτής της προσπάθειας».

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, είπε πως το ζητούμενο σε πρώτη φάση είναι να στελεχωθεί το τιμ των συνεργατών αλλά και της ομάδας, ενώ έστειλε το μήνυμα ότι «στο Περιστέρι δεν περισσεύει κανένας, αφού θέλουμε να είμαστε μια γροθιά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο