Πανζουρλισμός στην Ιταλία μετά την ανατροπή φορτηγού με κέρματα
Δεκάδες Ιταλοί οδηγοί πάτησαν το φρένο, βγήκαν στο δρόμο και άρχισαν να γεμίζουν τις τσέπες τους, έπειτα από την ανατροπή ενός φορτηγού που μετέφερε 2 εκατομμύρια ευρώ σε φρέσκα κέρματα.
Δεκάδες Ιταλοί οδηγοί πάτησαν το φρένο, βγήκαν στο δρόμο και άρχισαν να γεμίζουν τις τσέπες τους, έπειτα από την ανατροπή ενός φορτηγού που μετέφερε 2 εκατομμύρια ευρώ σε φρέσκα κέρματα.
Παραμένει άγνωστο πόσα κέρματα του ενός και των δύο ευρώ παραμένουν στο οδόστρωμα το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα πάντως με το πρακτορείο AP, οι οδηγοί που βρέθηκαν στο σημείο πριν από την άφιξη των αστυνομικών κατάφεραν να τσεπώσουν τουλάχιστον 10.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την αστυνομία της επαρχίας Φότζια, ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού υπέστησαν μόνο ελαφρά τραύματα από το ατύχημα.
Το φορτηγό μετέφερε τα κέρματα από το ιταλικό νομισματοκοπείο σε τοπικές τράπεζες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Πυροβολισμοί στο Ίλιον
- Έκλεισαν οι κάλπες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών – Συνεχίζεται τη Δευτέρα η ψηφοφορία
- Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια – Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα, νεκρός ο οδηγός
- Πηγή Δεβετζή: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου» λέει η Ολυμπιονίκης για το τροχαίο ατύχημα που είχε
- Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2: Σπουδαία νίκη και τετράδα για τους «αετούς»
- Θεσσαλία: Μνήμες Daniel με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών να καλύπτονται από νερό