Σε αναμονή της άφιξης του Μακίνουα βρίσκεται η Λάρισα
Το μεσημέρι της Δευτέρας (13:15) αναμένεται να φτάσει ο Στέφεν Μακίνουα
στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με τελικό προορισμό τη Λάρισα προκειμένου
να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «βυσσινί».
Το μεσημέρι της Δευτέρας (13:15) αναμένεται να φτάσει ο Στέφεν Μακίνουα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με τελικό προορισμό τη Λάρισα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «βυσσινί».
Η ομάδα του κάμπου έχει συμφωνήσει με την Λάτσιο για τον δανεισμό του Νιγηριανού επιθετικού, ο οποίος αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη.
Ο Μακίνουα θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις την Τρίτη (6/7) και κατόπιν θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΛ.
Στο μεταξύ, επέστρεψε στη Λάρισα ο Στέλιος Βενετίδης, που είχε εξασφαλίσει επιπλέον άδεια από την ΠΑΕ και το απόγευμα της Κυριακής (4/7) βρέθηκε στα Δένδρα όπου και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν.
Ο Βενετίδης θα ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΛ. Την Δευτέρα (5/7) θα επιστρέψει στη Λάρισα και ο Νίκος Νταμπίζας.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι «μικροί» της Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησαν το δεύτερο UEFA Youth League της ιστορίας τους μετά την επικράτησή τους επί της Μπριζ με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια)
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.
Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ριβάλντο που πέρασε κι από τη χώρα μας. έκλεισε 54 χρόνια ζωής και μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του με τους δικούς του ανθρώπους.