Ο Φιλ Τζάκσον θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των Λος Άντζελες Λέικερς και για την επόμενη περίοδο, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των πρωταθλητών του ΝΒΑ. «Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμένα», δήλωσε με νόημα ο 64χρονος τεχνικός, που την περασμένη εβδομάδα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προπονητική και πρόσθεσε: «Μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης, είναι καιρός να επιστρέψουμε στην δουλειά και να δημιουργήσουμε μία ομάδα, ικανή να υπερασπισθεί τον τίτλο της. Αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά και ελπίζω να είναι μία σπουδαία χρονιά».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.