Ο Αγκίρε παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Μεξικού
Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Μεξικού αποτελεί ο Χαβιέρ
Αγκίρε. Η ήττα με 3-1 από την Αργεντινή και ο αποκλεισμός κορύφωσε τις
αντιδράσεις του Τύπου προς το πρόσωπό του, παρ' όλο που όταν ανέλαβε το
αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αυτό κινδύνευε με αποκλεισμό από τα τελικά
και στη Νότια Αφρική είχε μία αξιοπρεπέστατη παρουσία.
Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Μεξικού αποτελεί ο Χαβιέρ Αγκίρε. Η ήττα με 3-1 από την Αργεντινή και ο αποκλεισμός κορύφωσε τις αντιδράσεις του Τύπου προς το πρόσωπό του, παρ’ όλο που όταν ανέλαβε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αυτό κινδύνευε με αποκλεισμό από τα τελικά και στη Νότια Αφρική είχε μία αξιοπρεπέστατη παρουσία.
Τελικά την Τετάρτη ο παλιός άσος υπέβαλε την παραίτησή του και αμέσως μετά δήλωσε: «Πρέπει να αποχωρήσω. Αυτό είναι το πιο τίμιο πράγμα που μπορώ να κάνω».
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.