Ο Τζον Γουόλ είναι το Νο 1 του εφετινού ντραφτ στο NBA. Οι Ουάσινγκτον
Γουίζαρντς, που είχαν την πρώτη επιλογή, διάλεξαν τον γκαρντ του
πανεπιστημίου του Κεντάκι, που είχε φέτος στο κολεγιακό πρωτάθλημα 16.6
πόντους, 6.5 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ κατά μέσο στο ενεργητικό του.
Ο Τζον Γουόλ είναι το Νο 1 του εφετινού ντραφτ στο NBA. Οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, που είχαν την πρώτη επιλογή, διάλεξαν τον γκαρντ του πανεπιστημίου του Κεντάκι, που είχε φέτος στο κολεγιακό πρωτάθλημα 16.6 πόντους, 6.5 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ κατά μέσο στο ενεργητικό του, ενώ στο νο 2 οι Σίξερς επέλεξαν τον Ίβαν Τέρνερ του Οχάιο Στέιτ και στο νο 3 το Νιού Τζέρσεϊ διάλεξε τον φόργουορντ του Τζόρτζια Τεκ, Ντέρικ Φέιβορς.
Ο μοναδικός Ευρωπαίος στον πρώτο γύρο του φετινού ντραφτ είναι ο Γάλλος σέντερ Κέβιν Σεραφέν της Σολέ, που επιλέχθηκε στο νο 17 από το Σικάγο. Αναλυτικά οι 20 πρώτες επιλογές:
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.