Ο Γουέιν Ρούνεϊ αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης της
Αγγλίας με τη Σλοβενία εξαιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλό του,
όμως ο Φάμπιο Καπέλο είναι βέβαιος ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ
Γιουνάιτεντ θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της φάσης των 16 με τη
Γερμανία.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Σλοβενία εξαιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλό του, όμως ο Φάμπιο Καπέλο είναι βέβαιος ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της φάσης των 16 με τη Γερμανία.
«Εβγαλα τον Γουέιν επειδή ο αστράγαλός δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρω ακριβώς τι πρόβλημα έχει, όμως δεν ανησυχώ. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής» τόνισε χαρακτηριστικά ο ιταλός τεχνικός.
Ο 25χρονος επιθετικός δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, όμως θεωρείται ο βασικός φορ των άγγλων και πιθανή απώλειά του στο κρίσιμο νοκ άουτ παιχνίδι με τη Γερμανία θα πλήξει πολύ τις πιθανότητες των Λιονταριών για πρόκριση στα προημιτελικά.
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.