Απευθείας στην φάση των ομίλων του EuroCup θα συμμετέχει ο Πανελλήνιος,
ενώ από προκριματικό γύρο θα ξεκινήσουν ΠΑΟΚ και Άρης, σύμφωνα με την
ανακοίνωση των διοργανωτών για τη σεζόν 2010-2011. Εκτός έμεινε ο
Κολοσσός Ρόδου που άργησε να στείλει επιστολή στον ΕΣΑΚΕ για να λάβει
μέρος στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ULEB.
Απευθείας στην φάση των ομίλων του EuroCup θα συμμετέχει ο Πανελλήνιος, ενώ από προκριματικό γύρο θα ξεκινήσουν ΠΑΟΚ και Άρης, σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών για τη σεζόν 2010-2011.
Εκτός έμεινε ο Κολοσσός Ρόδου που μόλις την Τετάρτη (δεν είχε απαντήσει εντός προθεσμίας) έστειλε επιστολή στον ΕΣΑΚΕ πως επιθυμεί τελικά να λάβει μέρος στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ULEB.
Στην φάση των ομίλων ξεκινούν απευθείας δέκα ομάδες μαζί με τις 14 που δεν θα εξασφαλίσουν την πρόκριση από τους 3 προκριματικούς γύρους της Ευρωλίγκα (μόνο δύο από τις 16 προκρίνονται στους ομίλους της Ευρωλίγκα).
Από τον προκριματικό γύρο του EuroCup προχωρούν οι 8 στους ομίλους, σύνολο δηλαδή 32 ομάδες που θα χωρισθούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων.
Οι δέκα ομάδες που θα ξεκινήσουν απευθείας στους ομίλους του EuroCup είναι οι εξής:
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.