Λύθηκε το μυστήριο με το όνομα του Πάντσιλ όχι όμως και με τη φανέλα του
Ο Πάντσιλ μπορεί να έλυσε το μυστήριο με το όνομά του εξηγώντας ότι
γεννήθηκε ως Πέιντσιλ, δεν αποκάλυψε όμως για ποιον λόγο αγωνίζεται στο
Μουντιάλ 2010 έχοντας στην αθλητική φανέλα του ένα μανίκι μακρύ και ένα
κοντό!
Ο Πάντσιλ μπορεί να έλυσε το μυστήριο με το όνομά του εξηγώντας ότι γεννήθηκε ως Πέιντσιλ, δεν αποκάλυψε όμως για ποιον λόγο αγωνίζεται στο Μουντιάλ 2010 έχοντας στην αθλητική φανέλα του ένα μανίκι μακρύ και ένα κοντό!
Ο Γκανέζος άσος της Φούλαμ εξήγησε ότι το πατρικό όνομά του είναι Πέιντσιλ. Όταν όμως πήρε μεταγραφή για την αγγλική ομάδα, το πιστοποιητικό γέννησης που τού εστάλη το όνομά του ήταν γραμμένο λανθασμένα Πάντσιλ.
Τόνισε μάλιστα ότι στην αρχή τον ξένιζε το… νέο επίθετό του αλλά στη συνέχεια το συνήθισε και το αποδέχθηκε.
Δεν αποδέχθηκε όμως τον αναγραμματισμό του ονόματός του στη φανέλα της Γκάνας στο ματς με τη Σερβία, που τον… βάφτιζε Πάνστιλ!
Όπως αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς ένα λάθος, ένας αναγραμματισμός, κατά την εκτύπωση.
Ο Πάντσιλ, όμως, δεν έχει ακόμα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους εμφανίζεται στους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου φορώντας εμφάνιση με ένα μακρύ (δεξί) και ένα κοντό (αριστερό) μανίκι!
«Δεν έχω ιδέα! Απλώς κόβει το ένα του μανίκι. Του αρέσει να παίζει έτσι. Ναι, είναι περίεργο, αλλά ποτέ δεν έμαθα για ποιον λόγο το κάνει» είπε ο εκπρόσωπος της εθνικής ομάδας της Γκάνας, Ράντι Αμπεϊ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Πέμπτο φιλικό ματς, αντίπαλος η Αντβέρπ
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Πάκσι – Παναθηναϊκός 1-2: Πήραν… αέρα πρόκρισης οι «πράσινοι» (vid)
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Ο Αντίνο κάνει το 2-0 για το «τριφύλλι», μείωσαν οι γηπεδουχοι σε 1-2 (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)





























![Διακοπές: Που ξόδεψαν 3,68 δισ. οι Έλληνες τουρίστες – Η μέση ημερήσια δαπάνη [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-372-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442