Στον δρόμο της επιστροφής ο Λιανός στην ΚΑΕ Πανιώνιος
Τρεις όρους έβαλε ο Ηλίας Λιανός στους παράγοντες του Πανιωνίου, για να
επαναδραστηριοποιηθεί στην «κυανέρυθρη» ΚΑΕ. Η αναμενόμενη εδώ και
αρκετό καιρό συνάντηση πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα, Παρασκευή, σε πολύ καλό
κλίμα, χωρίς να βγάλει πάντως την... είδηση.
Τρεις όρους έβαλε ο Ηλίας Λιανός στους παράγοντες του Πανιωνίου, για να επαναδραστηριοποιηθεί στην «κυανέρυθρη» ΚΑΕ. Η αναμενόμενη εδώ και αρκετό καιρό συνάντηση πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα, Παρασκευή, σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς να βγάλει πάντως την… είδηση.
Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Ηλίας Λιανός ζήτησε:
«Να του δοθούν εγγράφως οι εγγυήσεις για τα ποσά που πρόκειται να βάλει στην ομάδα ο καθένας ξεχωριστά από τα μέλη του Δ.Σ.
Να επιβεβαιωθεί και στην πράξη το διοικητικό σχήμα ενόψει της νέας περιόδου. Σύμφωνα με τον Φάνη Γαλλή, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Γεράσιμος Βεντούρης, είναι θετικός στο να αναλάβει χρέη διευθύνοντα συμβούλου και
Να βελτιωθεί η οικονομική πρόταση από τη στιγμή που όλοι αναγνωρίζουν ότι το χρέος φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ».
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.