Ρούνεϊ και Αντερσον θέλει ο Γκουλινέλι στον Ολυμπιακό
Σιν Ρούνεϊ και Μάθιου Άντερσον είναι οι νέοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού. Πρόκειται για προτάσεις του Φλάβιο Γκουλινέλι, ο ο οποίος αναμένεται να υπογράψει σήμερα συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Σιν Ρούνεϊ και Μάθιου Άντερσον είναι οι νέοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού. Πρόκειται για προτάσεις του Φλάβιο Γκουλινέλι, ο ο οποίος αναμένεται να υπογράψει σήμερα συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Ο πρώτος Αμερικανός(28 ετών, 2,06 μ.) την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην ρωσική Φακέλ Ουρενγκόι και οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν στο στόχαστρο και της τουρκικής Χάλκμπανκ. Το κασέ του ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ.
Ο Αντερσον (23 ετών, 2,04 μ.). έπαιζε στη Χιουντάι της Νότιας Κορέας.
Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι θα προκληθεί πρόβλημα με τον Τζούριτς, αν ο Γκουλινέλι καταλήξει πως θα είναι καλύτερο να συνεχίσει ως κεντρικός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- EuroCup: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη στη νέα διοργάνωση
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Επίσημο: «Πράσινος» ο Γιαμπουσέλε (pic)
- Η ερώτηση που έκανε ο Μοντέρο πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό
- Τέλος και επίσημα από την Πορτογαλία ο Μαρτίνεθ
- Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Γιαμπουσέλε!
- Αυτή είναι η νέα ώρα του φιλικού του Ολυμπιακού με τη Λέουβεν
- Μπαρτζώκας: «Όπου πηγαίνω μου λένε, πάμε για το 5ο ευρωπαϊκό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442