
«Αγκάλιασε» τον τίτλο ο Ολυμπιακός, ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ ο ΝΟΒ
Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 πόλο ανδρών βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στη Νέα Σμύρνη 7-6 του Πανιωνίου και έκανε το 2-0 νίκες στη σειρά των τελικών. Η Βουλιαγμένη επικράτησε 10-9 του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τις θέσεις 3-4, και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες.
Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 πόλο ανδρών βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στη Νέα Σμύρνη 7-6 του Πανιωνίου και έκανε το 2-0 νίκες στη σειρά των τελικών.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να «τελειώσουν» την υπόθεση τίτλος την Παρασκευή (19:00) στον Πειραιά. Αν τα καταφέρουν, θα κατακτήσουν τον τίτλο με το απόλυτο νικών, όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι.
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 1-3, 0-0
Βουλιαγμένη-ΠΑΟΚ 10-9
Η Βουλιαγμένη επικράτησε 10-9 του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τις θέσεις 3-4, και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες.
Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ενώ την τρίτη θέση και το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου θα πάρει όποιος φτάσει τις τρεις νίκες.
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 3-2, 1-3
Τα γκολ:
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Γούνας 5, Καρούντζος 2, Μπέιλι, Μπλάνης, Χατζηγούλας
ΠΑΟΚ: Ντούλος 4, Κατρουζανάκης 3, Γκέργκελι, Χατζηκυριακάκης
ΑΠΕ
- Πανσερραϊκός-Κηφισιά 1-2: Νίκη παραμονής με ανατροπή οι φιλοξενούμενοι
- Δυτική Όχθη: Ένοπλοι Ισραηλινοί έποικοι ανάγκασαν Παλαιστίνιους να ξεθάψουν τη σορό του 80χρονου πατέρα τους
- Αποθεώθηκε η αποστολή της Βαλένθια κατά την άφιξή της στην Ισπανία (vid)
- Ευρείας κλίμακας ανάπλαση πεζοδρομίων στο Δήμο Χαλανδρίου
- Κρήτη: Αδιαμφισβήτητη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού σπάζοντας κάθε ρεκόρ
- Θεσσαλονίκη: Πήγαν να ληστέψουν ψιλικατζίδικο αλλά το έβαλαν στα πόδια – Η αντίδραση του ιδιοκτήτη
