Η ΚΑΕ Αρης εξετάζει την προοπτική συμμετοχής στο EuroCup
Έγγραφο στην ΚΑΕ Αρης απέστειλε την Τετάρτη ο ΕΣΑΚΕ, ζητάωντας από τους Θεσσαλονικείς να απαντήσουν, για το αν θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο Eurocup σε περίπτωση κολλήματος κάποιας άλλης ομάδας.
Έγγραφο στην ΚΑΕ Αρης απέστειλε την Τετάρτη ο ΕΣΑΚΕ, ζητάωντας από τους Θεσσαλονικείς να απαντήσουν, για το αν θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο Eurocup σε περίπτωση κολλήματος κάποιας άλλης ομάδας.
Θετικά αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» την προοπτική με την προϋπόθεση όμως ότι θα έχει οριστική απάντηση έως τις 21 Ιουνίου.
Επί της ουσίας, ο Αρης βρίσκεται σε επαφή και με την ULEB επί του συγκεκριμένου ζητήματος και ξέρει την θετική άποψη που έχουν οι αξιωματούχοι της ULEB. Γι’ αυτόν τον λόγο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παρουσίας του Αρη στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ακόμη και στην περίπτωση που λάβουν μέρος και οι ομάδες που τερμάτισαν ψηλότερα από αυτόν.
www.sport.gr
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442