Τον Λούκας Ντίβις θέλει ο Καζάζης στον ΠΑΟ
Ο Σλοβάκος Λούκας Ντίβις (24 ετών, 2.02 εκ.), πρωταθλητής Ευρώπης πριν από τρία χρόνια με την Γερμανική Φριντρισχάφεν φέρεται ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού.
Ο Ντίβις αγωνίστηκε κόντρα στην Εθνική μας στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τουρκία, διακρίνεται για την σταθερότητα που έχει στην υποδοχή ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Τουρκικής Φενερμπαχτσέ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Η έλευση του Μάρσαλ στην Φενέρ τον αφήνει εκτός ρόστερ και έτσι είναι έτοιμος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του στο «τριφύλλι», που βέβαια συνεχίζει να ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, που φυσικά του δημιουργούν εμπόδια στις συζητήσεις με ξένους παίκτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η απανθρωποποίηση των Παλαιστίνιων μέσα κι έξω από τη Γάζα
- Αγρίνιο: Βίντεο ντοκουμέντο 20 μήνες πριν από το φονικό – Δράστης και θύμα διασκέδαζαν μαζί
- Το σχέδιο του Σαμ Άλτμαν, CEO της OpenAI, να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στο μυαλό μας
- Ποδοσφαιριστής έριξε… νοκ-άουτ αντίπαλο με αγκωνιά! Συνελήφθη και αποδεσμεύθηκε από την ομάδα του
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;
- Ιράν: Ο αρχηγός της αστυνομίας καλεί τους διαδηλωτές «να παραδοθούν» για να αντιμετωπιστούν με «επιείκεια»


