Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας
Ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου το Φεστιβάλ
Υπερηφάνειας της Αθήνας (Athens Pride) της λεσβιακής, γκέι,
αμφισεξουαλικής και τρανσεξουαλικής κοινότητας.
Ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας (Athens Pride) της λεσβιακής, γκέι, αμφισεξουαλικής και τρανσεξουαλικής κοινότητας.
Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και εν συνεχεία πραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Συντάγματος. Ακολούθησαν οι προγραμματισμένες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Να σημειωθεί πως σε ένδειξη συμπαράστασης στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το Σάββατο, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ ακύρωσαν όλες τις πρωινές δράσεις του Athens Pride.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).