
Δεν προπονήθηκε ο Παπαλουκάς
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και η συμμετοχή του στον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ θα κριθεί από το πως θα είναι στην προπόνηση του Σαββάτου. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και η συμμετοχή του στον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ (21:45, ΣΚΑΪ), θα κριθεί από το πως θα είναι στην προπόνηση του Σαββάτου.
O αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο γόνατο, στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (2/6) στο ΟΑΚΑ. Μετά το τέλος του ματς, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο προτιμήθηκε να ξεκουραστεί στην προτελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Τέλος για τα εισιτήρια
Τα 10.783 εισιτήρια, που εκδόθηκαν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, εξαφανίστηκαν και το sold out σημειώθηκε από την Παρασκευή για τον τέταρτο τελικό της Κυριακής, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Τα πέντε γνωστά ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Μαζική αντιγραφή με AI στο Πανεπιστήμιο Brown: «Αν δεν υπερασπιστούμε την αλήθεια, τι αξιοπιστία θα έχουμε;»
- Η επιστήμη ξέρει γιατί το καλοκαίρι μας αγχώνει
- Πόσες στρατιωτικές επεμβάσεις πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ στα 250 χρόνια από την ίδρυσή τους;
- Επέκταση των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης σε όλη την αγορά εργασίας – Τι αλλάζει
- Τέλος στο λάδωμα για τα διπλώματα οδήγησης



