Γυμνός στο Μπουένος Αϊρες ο Μαραντόνα αν η Αργεντινή πάρει το Μουντιάλ
Για ακόμα μία φορά, ο Ντιέγκο Μαραντόνα κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής δήλωσε ότι αν η ομάδα του κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική, τότε θα τρέξει στην πρωτεύουσα της χώρας του όπως ακριβώς τον... γέννησε η μητέρα του.
Για ακόμα μία φορά, ο Ντιέγκο Μαραντόνα κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής δήλωσε ότι αν η ομάδα του κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική, τότε θα τρέξει στην πρωτεύουσα της χώρας του όπως ακριβώς τον… γέννησε η μητέρα του.
Ο… απρόβλεπτος Ντιεγκίτο παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, σχετικά με τη φιλική νίκη της αντιπάλου της Εθνικής μας στο Μουντιάλ με 5-0 επί του Καναδά, και ανάμεσα στα άλλα τόνισε ότι θα τρέξει γυμνός στο Μπουένος Αϊρες αν η «μπιανκοσελέστε» στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.
«Αν κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα μείνω γυμνός και θα τρέξω γύρω από το Ομπιελισκ (μνημείο στο Μπουένος Αϊρες)», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ύστερα από ερώτηση για το τι θα κάνει αν η Αργεντινή κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.