Μητέρα στραγγάλισε τον επτάχρονο γιο της στη Θεσσαλονίκη
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν 44χρονη μητέρα στραγγάλισε με γραβάτα τον επτάχρονο γιο της και έπειτα επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα και το παιδί βρέθηκαν στο διαμέρισμα της οικογένειας από το σύζυγο και το μεγαλύτερο γιο του ζευγαριού.
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, όταν μητέρα αλβανικής καταγωγής στραγγάλισε με γραβάτα και σκότωσε τον επτάχρονο γιο της και στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της με μαχαίρι.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου έμενε η οικογένεια.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα και το παιδί βρέθηκαν από το σύζυγο και τον μεγαλύτερο γιο του ζευγαριού. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ειδικός στην γραφολογική ανάλυση εξέτασε το φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Έπσταϊν
- Η επιστήμη ξέρει γιατί παίρνεις τη δουλειά τόσο προσωπικά
- Χανταϊός: 9+1 ερωτήσεις για το στέλεχος των Άνδεων που εντοπίστηκε στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- Επιδόματα: Ενίσχυση 300 ευρώ σε χήρες 60 ετών και άνω
- Από τη Χιροσίμα στην AI: Πώς το «Ρολόι της Αποκάλυψης» μετράει την πορεία της ανθρωπότητας προς την καταστροφή
- Το φάντασμα των ευρωεκλογών πάνω από το Μαξίμου
- Γυναίκες: Η αδιανόητη δύναμη που κρατάει τη Γάζα όρθια
- Τζένιφερ Άνιστον: Tι λέει στις φήμες που τη θέλουν να έχει κόντρα με τη Λίζα Κούντροου;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/guillermo-suarez-ngYaz4_SFqk-unsplash-315x220.jpg)




























![Πιτσιρικάς γλιτώνει από ημιφορτηγό και ιπτάμενα συντρίμμια λίγο πριν ανέβει στο σχολικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hug-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442