
Μετά τον Πάρκερ και ο Τιριάφ εκτός εθνικής Γαλλίας για το Μουντομπάσκετ 2010
Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του Τόνι Πάρκερ ότι δεν θα ενισχύσει την εθνική Γαλλίας στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας (28 Αυγούστου - 12 Σεπτεμβρίου), ακόμη ένας παίκτης των «τρικολόρ» έκανε γνωστό ότι θα απουσιάσει από τη διοργάνωση. Ο λόγος για τον Ρόνι Τιριάφ, ο οποίος ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή των «μπλε», Πάτρικ Μπίσλεϊ, για την απόφασή του να μη βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του Τόνι Πάρκερ ότι δεν θα ενισχύσει την εθνική Γαλλίας στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας (28 Αυγούστου – 12 Σεπτεμβρίου), ακόμη ένας παίκτης των «τρικολόρ» έκανε γνωστό ότι θα απουσιάσει από τη διοργάνωση.
Ο λόγος για τον Ρόνι Τιριάφ, ο οποίος ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή των «μπλε», Πάτρικ Μπίσλεϊ, για την απόφασή του να μη βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
«Ο Ρόνι μου επιβεβαίωσε την απουσία του χθες βράδυ» τόνισε χαρακτηριστκά ο Μπίσλεϊ, αναφερόμενος στον σέντερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.
Ο Τιριάφ αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών στη διάρκεια της σεζόν και, μάλιστα, σκέφτεται να υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο στη διάρκεια του καλοκαιριού. Πάντως, υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στην εθνική Γαλλίας για το Ευρωμπάσκετ του 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Νοσηλεύτρια στο ίδιο νοσοκομείο η οδηγός του ΙΧ
- Φαινόμενο Ζεντάγια: Ξέφυγε από την κατάρα της Ντίσνεϊ, έγινε ατρόμητο Gen Z icon αξίας 40 εκατομμυρίων
- Κυψέλη: Μυστήριο με την σορό γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα – Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή
- Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας «έκραξε» τη FIFA για τις τιμές των εισιτηρίων στον τελικό του Μουντιάλ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στο Περού – Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων
- Δεν είναι παραμύθι – Φαβορί ο Κίμι για τον παγκόσμιο τίτλο

