Μετά τον Πάρκερ και ο Τιριάφ εκτός εθνικής Γαλλίας για το Μουντομπάσκετ 2010
Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του Τόνι Πάρκερ ότι δεν θα ενισχύσει την εθνική Γαλλίας στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας (28 Αυγούστου - 12 Σεπτεμβρίου), ακόμη ένας παίκτης των «τρικολόρ» έκανε γνωστό ότι θα απουσιάσει από τη διοργάνωση. Ο λόγος για τον Ρόνι Τιριάφ, ο οποίος ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή των «μπλε», Πάτρικ Μπίσλεϊ, για την απόφασή του να μη βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του Τόνι Πάρκερ ότι δεν θα ενισχύσει την εθνική Γαλλίας στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας (28 Αυγούστου – 12 Σεπτεμβρίου), ακόμη ένας παίκτης των «τρικολόρ» έκανε γνωστό ότι θα απουσιάσει από τη διοργάνωση.
Ο λόγος για τον Ρόνι Τιριάφ, ο οποίος ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή των «μπλε», Πάτρικ Μπίσλεϊ, για την απόφασή του να μη βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
«Ο Ρόνι μου επιβεβαίωσε την απουσία του χθες βράδυ» τόνισε χαρακτηριστκά ο Μπίσλεϊ, αναφερόμενος στον σέντερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.
Ο Τιριάφ αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών στη διάρκεια της σεζόν και, μάλιστα, σκέφτεται να υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο στη διάρκεια του καλοκαιριού. Πάντως, υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στην εθνική Γαλλίας για το Ευρωμπάσκετ του 2011.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.