Στον αγώνα που άνοιξε την «αυλαία» της 28ης ημέρας της Α2 ανδρών στο μπάσκετ, ο πρωτοπόρος Ικαρος/Εσπερος νίκησε 80-69 την Ολυμπιάδα Πατρών. Το Σάββατο, ο Ερμής Λαγκαδά θέλει να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της σωτηρίας και θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον φιλοξενούμενο ΑΓΟΡ.
Στον αγώνα που άνοιξε την «αυλαία» της 28ης ημέρας της Α2 ανδρών στο μπάσκετ, ο πρωτοπόρος Ικαρος/Εσπερος νίκησε 80-69 την Ολυμπιάδα Πατρών.
Το Σάββατο, ο Ερμής Λαγκαδά θέλει να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της σωτηρίας και θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον φιλοξενούμενο ΑΓΟΡ.
Την ίδια ημέρα, ο Αμύντας, ο οποίος δε θέλει να μπει σε… μπελάδες και να κινδυνέψει με υποβιβασμό, θέλει το ‘διπλό’ στην έδρα του Ερμή Περάματος, ενώ το ροζ φύλλο διεκδικούν και οι Ικαροι Σερρών, που θα φιλοξενήσουν το Παγκράτι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.