Μπράιαντ και Χάουαρντ οδήγησαν Λέικερς και Μάτζικ στο 3-0 αντίστοιχα
Έτοιμοι για το «sweep» είναι οι Λος Αντζελες Λέικερς και οι Ορλάντο Μάτζικ που πέτυχαν το 3-0 απέναντι στους Γιούτα Τζαζ και τους Ατλάντα Χοκς αντίστοιχα. Ο Κόμπι Μπράιαντ με τους 35 πόντους που πέτυχε οδήγησε την ομάδας του στο 111-110 και πλέον οι «Λιμνάνθρωποι» χρειάζονται μόνο μια νίκη για τουε τελικούς της Δύσης. Στην Ανατολή, οι «Μάγοι» επικράτησαν 105-75 στην Ατλάνα με τον Χάουαρντ να ντύνεται... «Σούπερμαν» με 21 πόντους και 16 ριμπάουντ.
Έτοιμοι για το «sweep» είναι οι Ορλάντο Μάτζικ και Λος Αντζελες Λέικερς, που πέτυχαν το 3-0 απέναντι στους Ατλάντα Χοκς και Γιούτα Τζαζ αντίστοιχα.
Στην Ατλάνα ο Χάουαρντ και η παρέα του έκαναν πάρτι απέναντι στους Χοκς (105-75). Ο «Σούπερμαν» σημείωσε 21 πόντους και μάζεψε 16 ριμπάουντ οδηγώντας την ομάδα στο 3-0 και πλέον χρειάζεται μόνο μια νίκη για να προκριθεί στους τελικούς της Ανατολής. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Λιούις, ο οποίος είχε πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα (4/7).
Ο Κόμπι Μπράιαντ με τους 35 πόντους που πέτυχε οδήγησε τους Λος Αντζελες Λέικερς στην νίκη επί της Γιούτα με 111-110 και πλέον οι «Λιμνάνθρωποι» χρειάζονται μόνο μια νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς της Δύσης.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγαμτοποίησαν οι Αρτέστ και Φίσερ οι οποίοι σημείωσαν από 20 πόντους.
Μοιραίοι για την Τζαζ οι Οίλιαμς και Μάθιους οι οποίοι στην τελευταία επίθεση δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Κόρβερ με 23 πόντους και με 5/5 τρίποντα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague