Κυριαρχία των «Ταύρων» και pole για τον Μαρκ Ουέμπερ
Ο εφετινός περίπατος της Red Bull σε κατατακτήριες δοκιμές συνεχίστηκε στην Βαρκελώνη, με τον Μαρκ Ουέμπερ να παίρνει την 2η pole position του μέσα στη χρονιά και 5η σερί της αυστριακής ομάδας, επικρατώντας του team mate του, Σεμπάστιαν Φέτελ, σε μια συναρπαστική μονομαχία που κρίθηκε σε νεκρό χρόνο. Πίσω από τους δύο «Κόκκινους Ταύρους», στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής (15:00) στην Ισπανία, θα βρεθούν οι Λιούις Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο.
Ο εφετινός περίπατος της Red Bull σε κατατακτήριες δοκιμές συνεχίστηκε στην Βαρκελώνη, με τον Μαρκ Ουέμπερ να παίρνει την 2η pole position του μέσα στη χρονιά και 5η σερί της αυστριακής ομάδας, επικρατώντας του team mate του, Σεμπάστιαν Φέτελ, σε μια συναρπαστική μονομαχία που κρίθηκε σε νεκρό χρόνο.
Πίσω από τους δύο «Κόκκινους Ταύρους», στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής (15:00) στην Ισπανία, θα βρεθούν οι Λιούις Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο. Ο οδηγός της McLaren έγραψε τον 3ο ταχύτερο χρόνο, αφήνοντας τον Ισπανό της Ferrari στην 4η θέση.
Από την τρίτη σειρά θα εκκινήσουν οι Τζένσον Μπάτον (McLaren) και Μίκαελ Σουμάχερ (Mercedes), με τον Γερμανό να πλασάρεται για πρώτη φορά πιο ψηλά στο grid από τον ομόσταβλό του Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος πήρε την 8η θέση πίσω και από την Renault του Ρόμπερτ Κούμπιτσα.
Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών του GP Ισπανίας:
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.