Προβάδισμα για Σανς και Καβς έναντι των Σπερς και Σέλτικς
Με τον Γκόραν Ντράγκιτς να κάνει το παιχνίδι της ζωής του οι Φίνιξ Σανς νίκησαν με 110-96 τους Σαν Αντόνιο Σπερς και με 3-0 νίκες βαδίζουν ολοταχώς για τα τελικά της Δύσης. Με 2-1 προηγούνται πλέον στους ημιτελικούς της Ανατολής οι Καβαλίερς, οι οποίοι υποχρέωσαν τους Σέλτικς στην πιο βαριά εντός έδρας ήττα τους στην ιστορία των πλέι οφ. Πρώτος σκόρερ για τους Καβς ο Τζέιμς με 38 πόντους.
Με τον Γκόραν Ντράγκιτς να κάνει το παιχνίδι της… ζωής του οι Φίνιξ Σανς νίκησαν με 110-96 τους Σαν Αντόνιο Σπερς και με 3-0 νίκες βαδίζουν ολοταχώς για τα τελικά της Δύσης.
Με 2-1 προηγούνται πλέον στους ημιτελικούς της Ανατολής οι Καβαλίερς, οι οποίοι υποχρέωσαν τους Σέλτικς στην πιο βαριά εντός έδρας ήττα τους στην ιστορία των πλέι οφ.
Το ματς ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του ματς. Οι Σανς, όμως, επικράτησαν καθώς βρήκαν… αναπάντεχη βοήθεια από τον Γκόραν Ντράγκιτς. Ο νεαρός Σλοβένος ήταν ο άσος στο μανίκι των «Ήλιων» και με τους 23 πόντους που σημείωσε οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και το 3-0.
Προβάδισμα στους ημιτελικούς της Ανατολής πήραν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι έσπασαν την έδρα των Σέλτικς και πλέον προηγούνται με 2-1 νίκες.
Ο ΛεΜπρόν και η παρέα του επικράτησαν με 124-95 και η διαφορά των 29 πόντων είναι η μεγαλύτερη με την οποία έχουν ηττηθεί οι Σέλτικς στην ιστορία τους σε εντός έδρας αγώνα των πλέι οφ.
Πρώτος σκόρερ για τους Καβς ο Τζέιμς με 38 πόντους, ενώ 20 είχε ο Τζέιμισον. Γκαρνέτ και Ρόντο ξεχώρισαν από τους Σέλτικς, οι οποίοι ωστόσο απογοήτευσαν τους φιλάθλους τους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.